Портативна колона с изкуствен интелект Amazon Echo (2nd generation), Черен/Сив

Продукти
286,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 

EAN: 841667188362

  • Amazon Echo се свързва с гласовата услуга, базирана на Cloud - за възпроизвеждане на музика, осъществяване на повиквания, задаване на аларми и таймери, задаване на въпроси, проверка на календара, времето, трафик и спортни резултати, управление на списъци за пазаруване, домашни устройства и др.
  • Просто поискайте песен, изпълнител или жанр от Amazon Music, Spotify, TuneIn и др. Можете да възпроизвеждате музика на устройства Echo в различни стаи, достъпни за Amazon Music, TuneIn и Spotify (скоро ще се появят); Bluetooth не се поддържа. Echo също може да използва аудиокниги, радиостанции, брифинги за новини и др.
  • Обадете се или съобщете на някой, който работи свободно, който също има устройство с Echo или приложението Alexa. Също така, бързо се свързвайте с други устройства Echo в дома си, като използвате само гласа си.
  • Мощни високоговорители с обработка на Dolby, които запълват помещението с потапящ 360-градусов аудио сигнал и осигуряват отчетливи вокали и динамичен бас.
  • Със седем микрофона и премахване на шума, Echo ви чува от всяка посока - дори докато музиката се възпроизвежда.
  • Просто помолете Алекса да контролира съвместимите умни светлини, превключватели, термостати и др.
  • Alexa винаги става по-умен и добавя нови характеристики и умения. Просто помолете Алекса да поиска Uber, да поръча пица, да вземе разписание за влак и много повече.
  • Второто поколение на Amazon Echo има 2.5-инчов високоговорител с нисък разряд и 0.6-инчов високоговорител, задвижван от Dolby, който осигурява чист вокал и динамичен бас в цялата стая. Можете да слушате музика от Amazon music, Spotify, TuneIn и др. С Amazon Music можете да търсите по текстове, период от време или да позволите на Алекса да избере музиката за вас. Можете също така да слушате аудиокниги от Audible, подкасти, радиостанции, брифинги за новини и др.

     

    размер

    148 х 88 х 88 мм

    тегло

    821 гр. 
    Действителният размер и тегло могат да варират според конфигурацията и производствения процес

    Wi-Fi свързаност

    Поддържа 802.11 a / b / g / n. Не поддържа свързване към ad-hoc (или peer-to-peer) Wi-Fi мрежи.

    Bluetooth Свързване

    Усъвършенстван профил за аудио разпространение (A2DP) за поточно предаване на звук от мобилното ви устройство до Echo или от Echo към вашия високоговорител с Bluetooth. Профил за аудио / видео дистанционно управление (AVRCP) за гласово управление на свързани мобилни устройства. Гласовият контрол за свободни ръце не се поддържа за устройства с Mac OS X. Bluetooth високоговорителите, изискващи ПИН кодове, не се поддържат.

    звуков

    2.5-инчов високоговорител и 0.6-инчов високоговорител

     

    Системни изисквания

    Приложението Alexa е съвместимо с устройства с операционна система Fire, Android и iOS и също е достъпно чрез настолния ви браузър. Някои умения и услуги подлежат на промяна, може да не са налични във всички области и да изискват отделни абонаменти или други такси.

Купи на изплащане