Dickie Toys Радиоуправляем минен багер Volvo 045020, Звукови и светлинни ефекти, Черен/Жълт

Продукти
149,90 лв. 99,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Dickie Toys Радиоуправляем минен багер Volvo 045020, Звукови и светлинни ефекти, Черен/Жълт

EAN: 4006333074790

Никоя строителна площадка не би била пълна без багер. RC Volvo Mining Excavator от Dickie Toys гарантирано ще сбъдне мечтите на младите строители. В допълнение към ярките цветове, превозното средство разполага и с голяма лопата, която има достатъчно място за транспортиране на малки камъни, играчки и други предмети. Перфектната играчка за начинаещи млади шофьори на камиони!

Интуитивно дистанционно управление.

Багерът играчка е моделиран по оригиналния Volvo и може да се похвали с впечатляващ дизайн. Управлява се чрез 4-канално дистанционно управление с честота 2,4 GHz и разполага с широк набор от функции. Кабината на водача може да се завърти на 350 градуса, за да даде на водача панорамна гледка към околността. Багерът разполага и с верижно задвижване и е лесен за управление чрез дистанционното управление. Емблематичната лопата може да се управлява и с дистанционното управление.

Минният багер е с дължина 60 см. и гарантирано ще забавлява вашето мъниче, докато започва работа на строителната си площадка. Автомобилът разполага и с вградени светлини, които могат да се изключват и включват чрез дистанционното управление.

Дистанционното управление изисква 2x AA батерии, които не са включени в продукта. Багерът изисква допълнителни 4x AA батерии.

Радиоуправляемият багер се отличава с удобен за деца дизайн, който позволява на малки деца на възраст над 3 години да се насладят на пълния набор от функции.

Характеристики:

  • Кола играчка с дистанционно управление (4 канала, 2.4 GHz).
  • Багер с вградена лопата с функции, кабина въртяща се до 350°. 
  • Дистанционно управление с интуитивен и удобен за децата дизайн.
  • Оригинален дизайн на Volvo Mining Excavator с оригиналната цветова схема.
  • Реалистични звукови и светлинни ефекти.
  • Размер: 60 см.
  • Автомобилът работи с  4 x AA батерии (не са включени), а дистанционното управление изисква 2 x AA батерии (не са включени).
  • За деца на възраст над 3 години.