Micro USB 2.0 кабел Philips, 1.2м, Черен

Продукти
29,90 лв. 19,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 Micro USB 2.0 кабел Philips, 1.2м, Черен

EAN: 4895229109322

Описание на продукта Зареждайте телефона си безопасно и бързо с кабела за зареждане Philips USB-A към Micro USB. Кабелът е с обща дължина 1,2 метра, така че имате достатъчно свобода на движение по време на употреба. Кабелът е идеален за съществуващи USB връзки на стенни зарядни устройства, стенни контакти и дори зарядни устройства за кола. По този начин можете също да осигурите на телефона си захранване, когато трябва да навигирате в колата за по-дълъг период от време.

1,2 метра кабел.

Кабелът USB-A към Micro USB от Philips е с обща дължина не по-малко от 1,2 метра. Това означава, че дори когато зареждате определени устройства, пак можете да ги използвате и да имате достатъчно свобода на движение. Така че можете да продължите да превъртате и да пишете на телефона си от леглото или дивана, докато USB кабелът за зареждане е свързан към зарядно за стена. Благодарение на дължината на кабела можете да го използвате и в зарядно за кола, когато трябва да навигирате за по-дълъг период от време, например.

USB кабелите, които се доставят с новия ви телефон или друго устройство, ще се износят с течение на времето. В резултат на това те стават неизползваеми или започват да показват дефекти. Също така често се случва да сте забравили кабела за зареждане на телефона си, например, точно когато имате нужда от него. Затова винаги е удобно да държите Philips USB-A към Micro USB кабела в колата или чекмеджето на бюрото си като резервен кабел.

Модел: DLC21030U

Дължина на кабела: 1,2 метра

Работи в комбинация с: Оборудване с Micro USB порт