Машина за сладолед Unold 48825, Скомпресор, Вместимост 1.2л, Inox

Продукти
509,90 лв. 349,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Машина за сладолед Unold 48825, Скомпресор, Вместимост 1.2л, Inox

EAN: 4011689488252

qvc 872665

Самоохлаждащ се ледогенератор с LCD дисплей Дълготрайно семейно забавление с добро усещане: С машината за сладолед UNOLD® можете да смесвате и комбинирате свой собствен сладолед! Спестявате от пластмасови опаковки, имате пълен контрол върху съставките и можете да развихрите въображението си. Самоохлаждащият се уред за сладолед се управлява лесно с натискането на един бутон, пълни се през отвор в капака и се предлага с ръководство за употреба, което включва и вдъхновение за рецепти. Благодарение на атрактивния си корпус от неръждаема стомана, изглежда добре и в кухнята.

Елегантният и здрав корпус включва напълно автоматичен, самоохлаждащ се компресор, който осигурява непрекъснато охлаждане. Моторът е подходящ дори за продължителна работа.

С един поглед:

Машина за сладолед "Uno" самоохлаждащ се с LCD дисплей Обем: 1.2L Корпус от неръждаема стомана с напълно автоматичен, самоохлаждащ се компресор за непрекъснато охлаждане. Моторът е подходящ и за продължителна работа Фризерната зона се понижава до около -35 градуса по Целзий и се активира просто с натискане на бутон LCD дисплеят информира за оставащото време за работа и също така предлага практичната функция на таймера: 5-60 минути с възможност за настройка включително вдъхновение за рецепта в инструкциите за работа. Допълнителни съставки могат да се добавят през отвора в капака лесно почистване

През отвора на капака могат да се добавят други съставки – ядки, крокан, парчета плодове… за удобно почистване на подвижния, анодизиран контейнер за лед.

Обем: 1,2 литра

LCD дисплей с показване на оставащото време

Диапазон на замръзване до прибл. -35°C.

Дигитален таймер, регулируем от 5 до 60 минути

Подвижен, анодизиран контейнер за лед за лесно почистване

Отвор на капака за добавяне на съставки като ядки

Здрав двигател, подходящ за продължителна работа

Лесни за използване бутони

Кабел: прибл. 150 см

Капацитет 1.2л

Характеристики на кухненски уреди, вкл. охлаждащ агрегат

Мощност 135 W

Цвят: Inox

Дълбочина 275 мм, Височина 359 мм, Широчина 248 мм

 

 

Купи на изплащане