Приставка за сокоизстисквачка KITCHENAID, Включително аксесоари за сос

Продукти
489,90 лв. 349,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Приставка за сокоизстисквачка KITCHENAID, Включително аксесоари за сос

qvc 870658

Допълнителната нискоскоростна сокоизстисквачка KitchenAid с максимално извличане на сок или пюре е гениален помощник, който разширява функциите на вашия домашен робот. С нейна помощ лесно можете да приготвяте плодови сокове с максимално съдържание на витамини и без пяна, ароматни сосове за овкусяване на ястия или домашни конфитюри с богат вкус. Тя ще бъде особено ценена от онези, които искат да спестят място на кухненския плот. Допълнителната сокоизстисквачка е малка и може лесно да се съхранява, когато се извади от корпуса на кухненския робот.

Ексклузивна сокоизстисквачка за най-високите изисквания Обогатете опита си в кухнята с още повече домашна ексклузивност! Със сокоизстисквачката KITCHENAID Maximum можете да приготвяте сокове, сосове, консерви и други със специална класа. Устройството е оборудвано с три различни сита, така че съотношението на целулозата може да се променя за всяка нужда.

Съдържание:

сокоизстисквачка

Чучур за пълнене с тласкач от две части и тава за пълнене

Купа за изстискване на сок без BPA контейнер за целулоза

Кана за сок (1L)

блок преса/нож

портафилтър

3 сита за ниско и високо съдържание на каша, сосове и конфитюри

контейнер за съхранение на сита

четка за почистване

Подробности:

сокоизстисквачка двустепенно, нежно изстискване острие от неръждаема стомана натиснете винт компактен дизайн спиране на капките

Купи на изплащане