Панорамна маска маска Dräger, Черен

Продукти
149,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Цяла маска тип Противогаз Дрегер за цялостна химическа защита

Dräger X-plore 6300 отговаря на най-високите изисквания по отношение на надеждност, плътност и комфорт при носене. Маската се е утвърдила за различни индустриални приложения.
Независимо дали в химическата или автомобилната промишленост, при обработката на метали, във водоснабдителната мрежа и в канализацията – защитните филтри за дихателните пътища на „ДРЕГЕР” от десетилетия са синоним на опит и безопасност. Те пречистват въздуха за дишане от вредни вещества евтино и ефективно.
Маската е изработена от устойчив и приятен за кожата EPDM (етилен-пропилен-диенова смес) с двоен уплътнителен кант, което гарантира оптимално прилягане при почти всички форми на лицето. Универсалният размер покрива всички големини, което прави логистиката и съхранението по-лесно. Комфортното 5-точково закрепване гарантира не само лесно и бързо поставяне, но и предотвратява, поради ширината си, и притискане в определени места на главата.
Устойчивият на надраскване визьор от PMMA, с ъгъл на полезрение 1800, осигурява широко зрително поле. Ремъците са изработени от изключително лек синтетичен материал. Добрата вентилационна система предотвратява запотяването на визьора. Разположеният от вътрешната страна баркод улеснява проследимостта в сервизната поддръжка на маската. Вентилите също се поддържат лесно и без употреба на инструменти. В маската има вградена разговорна мембрана за по-добра комуникация. На разположение е широка гама от допълнителни принадлежности и резервни части. Висококачествените материали гарантират дълготрайна употреба на маската и осигуряват висока икономическа рентабилност.

Съвместима с всички филтри, които предлагаме.

Технически параметри: 
  • Маска -устойчив и приятен за кожата EPDM
  • Визьор - устойчив на надраскване PMMA (специален плексиглас) с ъгъл на полезрение 1800
  • Елемент за връзка - устойчив синтетичен материал с вентил за вдишване и издишва-не, нормирана връзка с кръгла резба Rd 40x1/7”съгл. EN 148-1
  • Тегло - около 500 г
  • Сертификация - съгл. EN 136 клас 2 (СЕ-знак), NIOSH, AS/NZS

    Маската да се дезинфекцира след всяко ползване!

 

Може да си поръчате допълнително:

Комбиниран филтър Dräger Rd40 - 59,90 лв/бр.
Филтър кръгъл - 14,90 лв/бр.
Маркуч за противогаз - 9,90 лв/бр.
Торбичка за противогаз - от 2,90 лв/бр. ;  от 7,90 лв/бр. ; от 9,90 лв/бр. ; от 14,90 лв/бр. - много здрави!
Восък против изпотяване на стъклата - 1,00 лв/бр.

 
 
Купи на изплащане