Електрическа мелничка за пипер/сол KESPER, 20см, Ø6.5см, Неръждаема стомана

Продукти
59,90 лв. 29,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Електрическа мелничка за пипер/сол KESPER, 20см, Ø6.5см, Неръждаема стомана

EAN: 4000270137303

Кухненските аксесоари и аксесоари Kesper са немска надеждност и функционалност, съчетани с елегантен и модерен дизайн. Мелничките за подправки на тази марка са изработени от висококачествени материали, безопасни и издръжливи, лесни за почистване и красиво представени.

Мелничката за пипер Kesper ще ви изненада със своята ефективност и лекота на използване. Електрическият механизъм на мелницата ви позволява да смилате подправките гладко, бързо и равномерно. Благодарение на съвременните решения, тази електрическа мелница ще ви улесни в готвенето, тъй като можете да я боравите само с една ръка, а за да започнете да мелите, трябва само леко да наклоните мелничката. Това е чудо сред кухненските джаджи, което не можете да отречете.

Тази модерна гравитационна мелачка е изработена от практична и добре представяща се неръждаема стомана и се вписва в почти всяка кухня, благодарение на елегантната си простота. Можете да използвате електрическата мелачка в кухнята като мелничка за пипер, както и като сол или други подправки.

Характеристики на продукта: модерен и модерен сега дизайн на мелница за пипер, надежден и функционален гравитационен механизъм за мелница, автоматична мелачка с LED подсветка универсалност за използване като мелница за подправки, сол, черен пипер, маркова електрическа мелница от известния производител Kesper.