МашинаГазирана Вода SodaStream DUO titan, 2 бутилки, CO2 патрон

Продукти
299,90 лв. 249,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

МашинаГазирана Вода SodaStream DUO titan, 2 бутилки, CO2 патрон

EAN: 8719128118352

Новият уред за газирана вода от Sodastream ви дава абсолютна гъвкавост. Защото с комбинацията от стъклени и пластмасови бутилки никога повече няма да се налага да се лишавате от любимите си напитки. Акценти на продукта:

 • Без кабел
 • Комплект от 2 бутилки - 1 пластмасова и 1 стъклена
 • Подходящи за миене в миялна машина бутилки
 • Патентована система за бързо свързване
 • Усъвършенствана колба от неръждаема стомана
 • Двойна газираща система
 • Комплектът включва: SodaStream Duo, стъклена бутилка 1л, Fuse бутилка 1л, CO2 цилиндър
 • Новият Duo е първата машина за газирана вода на SodaStream, която е съвместима както с новите стилни стъклени бутилки, така и с пластмасовите бутилки за многократна употреба на SodaStream.

  С новата технология Quick Connect за бързо и лесно поставяне на бутилка с CO2, Duo е перфектният уред за газирана вода, независимо дали сте домакин на приятели и семейство или правите газирана вода у дома, която да носите навсякъде със себе си в движение.

  Машината за газирана вода Duo Titan 1+1 от SodaStream включва комплект машина за газирана вода SodaStream, 1 пластмасова бутилка за многократна употреба и 1 стъклена бутилка.

  Удобство
  Насладете се на газирана вода в елегантна стъклена гарафа у дома или в пластмасови бутилки за многократна употреба в движение. Подходящи за съдомиялна машина стъклени и пластмасови 1-литрови бутилки за ваше удобство.

  Неръждаема стомана и висококачествени материали
  За издръжливост и модерна, първокласна визия, допълваща всеки кухненски декор. Компактен размер, който идеално се вписва във всяка кухня.

  Бързо свързване
  Патентована система за бързо свързване на розовия цилиндър CO2 за приготвяне на 60 до 90 литра газивана вода в зависимост от степента на газиране.

Купи на изплащане