Бутилка за филтриране на вода Brita, Fill&Go Vital, Зелена, 600 мл

Продукти
49,90 лв. 33,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Бутилка за филтриране на вода Brita, Fill&Go Vital, 600 мл, Зелена

EAN: 4006387061265

Brita са помислили за всичко, когато са създавали бутилката за филтриране на вода Fill&Go Vital!

Бутилката ви позволява да се хидратирате оптимално с чиста и прясна вода по всяко време, като я носите със себе си където и да отидете (пътуване, разходка, бягане и др.).

Принципът на филтриране на бутилката е същият като на каните за филтриране Brita, с допълнително предимство: мобилност. (При тези бутилки водата се филтрира през диска, когато пиете, а в случая на каната за филтриране Brita водата преминава през филтъра и попада в каната, филтрирана.)

С други думи, технологията на филтриране на Brita се задейства, за да имате свободата да вземете бутилката с вас навсякъде и по всяко време: презареждайте с питейна вода (от чешмата, например), за да пиете свежа филтрирана вода.

С филтърните дискове Brita специално проектирани и адаптирани за филтриращата бутилка, питейна вода от чешмата е в най-добрата си форма: без вкус и мирис на хлор, без примеси, без варовик и тежки метали (мед, олово) в излишък.

С бутилката с филтър за вода BRITA можете да се насладите на прясна, вкусна вода навсякъде и по всяко време. Иновативният MicroDisc, базиран на естествени кокосови черупки, ефективно намалява хлора и други вещества, които влошават вкуса. Ценни минерали като магнезий и калций, от друга страна, се запазват. Смяна на филтъра на всеки 4 седмици.
Материал: пластмаса без BPA.
Размери: 7,6 x 22,3 cm (Ø x H)
Вместимост на съда: 0.6л включително 1 MicroDisc филтър

Продуктът може да се почиства и в съдомиялна машина (при максимална температура 50 ° C).