Филтрираща бутилка Brita, Fill&Go Active, 600 мл, Син

Продукти
32,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Филтрираща бутилка Brita, Fill&Go Active, 600 мл, Син

Както се казва в името и (Fill & Go), бутилката ви позволява оптимално хидратиране с чиста и свежа вода по всяко време, докато сте активни. Можете да я вземете със себе си по време на джогинг, ходене, колоездене, фитнес или танци. Където и да се нуждаете от хидратиране и гъвкавост, имате на разположение бутилката за филтриране на вода Fill&Go Active!

Принципът на филтриране на бутилката е същият като на каните за филтриране Brita, с допълнително предимство: мобилност. (При бутилката Fill&Go Active водата се филтрира през диска, когато пиете, а в случая на каната за филтриране Brita водата преминава през филтъра и попада в каната, филтрирана.)

С други думи, технологията на филтриране на Brita се задейства, за да имате свободата да вземете бутилката с вас навсякъде и по всяко време: презареждайте с питейна вода (от чешмата, например), за да пиете свежа филтрирана вода.

С филтърните дискове Brita специално проектирани и адаптирани за филтриращата бутилка Fill&Go, питейна вода от чешмата е в най-добрата си форма: без вкус и мирис на хлор, без примеси, без варовик и тежки метали (мед, олово) в излишък.

Устойчива и в същото време лесна за употреба, бутилката Fill&Go Active е изработена от висококачествена пластмаса без bpa и е сертифицирана да отговаря на стандартите за безопасност на храните от Германския институт за технически инспекции. Тя има двойна роля: филтрация и съхранение на питейна вода от чешмата.

Много практична, има капацитет от 600 мл, височина 22 см и диаметър 7,2 см и лесно намира място в чанта, раница и т.н., но също и в стандартни поставки за напитки (например в колата).

Също така, продуктът е икономично решение, тъй като е необходимо филтърният диск да се сменя само веднъж месечно или след 150 л филтрирана вода (бутилката е за многократна употреба) и в същото време щади околната среда, като намалява употребата на трудно разградими пластмасови бутилки.

Бутилките също са шикозен аксесоар, благодарение на дизайна, и също така се предлагат в няколко цвята (лилав, син, розов и зелен) и могат лесно да бъдат разграничени от всеки член на семейството.

Продуктът може да се почиства и в съдомиялна машина (при максимална температура 50 ° C).