Кухненски рафт на 2 нива Kesper 27818, 55 х 20 х 38 см, Сив

Продукти
89,90 лв. 69,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Кухненски рафт на 2 нива Kesper 27818, 55 х 20 х 38 см, Сив

EAN: 4000270278181

Кухненският рафт Kesper е идеален за увеличаване на пространството за съхранение във вашата кухня.

Можете да го използвате и в банята за съхранение на кремове, паста за зъби и продукти за прическа и за окачване на неща като ножици и пинсети..

Снабдена е с телена решетка за закачане на кухненски прибори, включително 3 куки за решетка.

Рафтовете са изработени от фазер и боядисани в сиво.

Решетките са изработени от метал Ø 19 мм.

Размери рафт: Ш 55 Д 20 В 38 см

Кухненски рафт на 2 нива за увеличаване на пространството за съхранение в кухнята идеален за билки, подправки и кухненски аксесоари с телена мрежа за окачване на кухненски прибори.

Кухненска етажерка за подправки и прибори, 2 нива, сива, Kesper. Представената сива етажерка на немската марка Kesper е изключително функционална кухненска етажерка, която ще ви плени със стилния си външен вид и ще ви завладее с гениален дизайн, който ще улесни ежедневните ви дейности в кухнята.

Дървената етажерка е оборудвана с дръжки за кухненска прибори, така че вече няма да се налага да тичате из кухнята в търсене на необходимите за готвене принадлежности. Тази функционална етажерка за кухня ще ви даде две рафтчета, които могат да се използват за кухненски съдове или като допълнително място за съхранение на подправки, консерви или готварски книги. И закачалката за кухненска прибори най-накрая ще въведе ред и по-добра организация във вашата кухня.

Сивия кухненски шкаф на немския производител Kesper със сигурност ще ви допадне до вкуса, ако цените артикули с висока издръжливост и добро качество на изработка. Кухненската етажерка е създадена от твърди и устойчиви на преждевременно разрушаване материали. Тази дървена етажерка е с много здрава конструкция, чиято стабилност допълнително се гарантира от използването на дебели метални подпори.

Характеристики на продукта:

  • сива кухненска етажерка с елегантен и опростен дизайн,
  • етажерка с практична кутия за принадлежности, използвани в кухнята,
  • кухненски шкаф, оборудван с две рафтчета с място за съхранение, li>
  • солидна конструкция, изработена от здрави и трайни материали,
  • марков продукт на немския производител Kesper.