Кран и строителни машини Dickie Volvo, 9 части

Продукти
129,90 лв. 109,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Кран и строителни камиони Dickie Volvo

Превозно средство за строителна площадка Части 9 бр

EAN: 4006333079399

Сложи си каската и координирай строителната площадка с Конструкторския комплект от Dickie Toys! Официално лицензиран от Volvo, този конструктор е задължителен за всички малки фенове на превозни средства и строителни обекти. Разнообразните коли играчки и високият един метър кран стимулират въображението на вашите малчугани и в същото време игриво тренират фината моторика. За малкия майстор-строител е на разположение каска за строителна площадка, за да може наистина да мисли какво се случва. Многобройни функции, предлагани от отделните превозни средства, също анимират играта. Кранът с височина 100 см има механично подвижна количка и ръчна въжена лебедка с манивела, така че вашите деца винаги контролират какво се случва. Кранът може да се върти на 360°, така че да може да се справи с всеки ъгъл. Освен това комплектът предлага три автомобила Volvo. Челен товарач, багер и самосвал с движещи се части. Лопата, гребло със сито, носилка за товари и варел за товари също идват с много аксесоари - превръщайки всеки строителен проект в истинска лекота.

Съдържание:

/Оборудване Механичен, мобилен кран (висок 1 м).

3 превозни средства за строителна площадка с функция за свободно движение и подвижни и преобръщащи се части (челен товарач, багер, самосвал). МПС с дължина 26см.

Лопата, гребло за сито, носач на товари и кош.

Каска (размерът се регулира между 44 и 57 см обиколка на главата).

Препоръчителна възраст от 36 месеца

Целева група Деца от детската градина, ученици

Материал: пластмаса

 

Внимание: Не е подходящо за деца под 36 месеца! Опасност от задушаване поради малки части, които могат да бъдат погълнати! 

Купи на изплащане