Amazfit Bip U Pro 3,63 см (1,43") LCD, GPS (сателит), Черен

Продукти
149,90 лв. 79,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Amazfit Bip U Pro

EAN: 6972596102021

ID на продукта: 40046

Тип продукт: Amazfit Bip U Pro

Цвят: розов

Сензори: Сензор за сърдечен пулс, Сензор за кислородна сатурация, Сензор за качество на съня, Сензор за стрес, GPS, GLONASS

Инсталация:

- следвайте вашето сервизно ръководство

- или доставете резервната част до сервизен център като: www.mobilnyservis.sk

1,43" Голям цветен екран Насладете се на по-голям и по-ясен изглед Разделителна способност 320x302 пиксела създава изискан визуален дисплей, което прави всички входящи обаждания, съобщения и напомняния изключително ясни.

50 Циферблати Изработвайте и носете начина си на живот на китката си Налични са 50 циферблата, които да отговарят на вашето настроение и тоалет, или можете да качите свои собствени снимки за по-персонализиран циферблат. Bip U също поддържа анимирани циферблати, които превръщат всеки поглед към часовника ви в уникално изживяване.

Модулен циферблат с възможност за персонализиране Подчертайте това, което е важно за вас Изберете и покажете важна за вас информация на началния екран на вашия часовник, като час, дата, време, сърдечен ритъм и др., с персонализирания модул.

31гр Супер леко тяло Проектиран за комфорт през целия ден Изключително лек дизайн, който едва усещате, когато се стремите към върхова производителност.

50м Водоустойчивост Бъдете умни, докато плувате Водоустойчив до 50 метра, можете да носите Bip U за плуване и той ще записва вашите постижения дори под вода.

60+ Спортни режими с високопрецизен GPS Позволява ви да тренирате на по-високо ниво Bip U записва вашите данни за упражнения, за да ви помогне да тренирате на по-високо ниво. Можете да проверите изминатото разстояние, скоростта, промените в сърдечната честота, изгорените калории и други ключови фактори, като например дали тренирате в зоната си за изгаряне на мазнини или зоната за кардиопулмонално укрепване въз основа на сърдечната си честота, както и да предоставяте незабавни сигнали, когато сърцето ви скоростта става твърде висока.

Измерване на нивото на кислород в кръвта Вземете нов показател за здраве Този интелигентен часовник е оборудван с новообновен сензор за биологично оптично проследяване, BioTrackerTM 2, който поддържа измерване на насищането на кръвта с кислород. Когато се чувствате зле, подложени сте на психически стрес, ангажирани сте с интензивни тренировки като маратони и сесии във фитнес залата, или на висока надморска височина и хипоксични среди, можете незабавно да измерите кръвно-кислородното си насищане и да разберете физическото си състояние.

Мониторинг на качеството на съня Подобрете качеството на съня за оптимална работа Часовникът прецизно следи състоянието на вашия сън, включително тези на дълбок сън, лек сън, REM, време на събуждане и следобедна дрямка, и интерпретира характеристиките, за да ви предостави оценка за качество на съня и прозрения за подобрение.

Проследяване на сърдечната честота Следете пулса си 24/7 Bip U може да поддържа 24-часово наблюдение на сърдечната честота. Със своя патентован биологичен оптичен сензор BioTrackerTM 2 PPG, Amazfit Bip U осигурява точни измервания на сърдечната честота.

PAI™ система за оценка на здравето Съберете жизненоважни здравни данни в прост резултат PAI™ е система за оценка на здравето, която използва алгоритми за преобразуване на сложна информация като данни за сърдечната честота, продължителност на активността и други данни за здравето в числена стойност и представя тези данни на потребителите. Функционалността на PAI не е ограничена от времето, мястото или формата на упражнение. В допълнение, той създава персонализирана система за оценка на здравето за всеки потребител въз основа на техните уникални здравни данни, предлагайки на всеки уникално изживяване.

Мониторинг на стреса Тренирайте дишането си, за да регулирате нивата на стрес Часовникът поддържа мониторинг на стреса и може да осигури обучение за дишане, за да ви помогне да балансирате нивата на стрес, така че да можете да знаете кога трябва да си починете и да се отпуснете.

Проследяване на менструалния цикъл Получавайте сигнали и планирайте предварително Amazfit Bip U може да ви помогне да запишете вашите менструални и овулационни периоди и да ви предупреди, преди да пристигнат, така че да можете да планирате напред и да избегнете смущения.

Изключителен живот на батерията Удължете своето приключение Когато е напълно зареден, можете да се отпуснете и да се насладите потенциално на повече от цяла седмица на пътуване или работа, без да се притеснявате за зарядни устройства. Наслаждавайте се на активност от пет до девет дни и напредвайте с едно зарядно по-малко в чантата си.

Amazfit Bip U Pro. Диагонал на дисплея: 3,63 см (1,43"), Технология на дисплея: LCD, Резолюция на дисплея: 302 x 320 пиксела, Сензорен екран. GPS (сателит). Капацитет на батерията: 230 mAh. Тегло: 31 г. Материал на лентата: Каучук, Силикон, Цвят на лентата : Черен Инсталирана операционна система: RTOS

Леко нарушена опаковка