Кухненски аспиратор GLOBALO Floweri 60.2, Бял

Продукти
549,90 лв. 449,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Кухненски аспиратор GLOBALO Floweri 60.2, Бял

EAN: 5907622601552

Изключително компактни размери, стилна предна част и страхотна производителност - кухненският аспиратор Floweri 60.2 White ще зарадва всеки, който търси практични решения с вкус. Максимална ефективност: 570 m3/h Закалено стъкло

Функционалности: Кухненският аспиратор Floweri 60.2 може да работи в два режима: абсорбиращ и изпускателен. Абсорбаторът абсорбира нежелани вещества и миризми, а чистият въздух се връща в кухнята. На свой ред, аспираторът отвежда замърсителите навън - но е необходимо да свържете аспиратора към вентилационния канал. Мебелният аспиратор за вграждане Floweri може да бъде допълнен с два вида филтри: алуминиев и въглероден. Алуминият натрупва мазни частици и освобождава шкафовете от мазен слой, който трудно се отстранява. Въпреки това въглеродният филтър (който трябва да се монтира само в режим на абсорбиране) - се бори с досадните миризми. Аспираторът, скрит в шкафа, е тих (45 dB на първа скорост), така че не създава дискомфорт на хората в кухнята. LED осветлението с мощност 2 x 3W е енергоспестяващо и перфектно осветява работното място. Кухненският аспиратор Floweri може да се управлява с помощта на удобни копчета (височина на копчето 2,4 см). 3 диапазона на скоростта - позволяват ви да регулирате скоростта на изсмукване на дима спрямо количеството дим в кухнята.

Съдба: Кухненският аспиратор Floweri, благодарение на своята ширина от само 60 см, може да се адаптира към почти всеки кухненски шкаф. Възможно е аспираторът да се монтира в шкаф по начин, който позволява управлението да е наравно с дъното на шкафа.

Материали: Аспираторът Floweri 60.2 White е изработен от бяла лакирана стомана и бяло закалено стъкло. Добре е да се знае! Качулката е снабдена с абсорбция на слотове, така че лесно се поддържа чиста.

Купи на изплащане