Респираторната маска Dräger X-plore 1730 CV FFP3, 10 броя

Продукти
0,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Полумаска Dräger X-plore 1730 CV FFP3

Артикул № 3951086

Тип филтър: частици

Маска: противопрахова маска

Клас на защита: FFP3, P3

Клапан: да

Опаковъчна единица: 10

Респираторната маска Dräger X-plore 1730 CV FFP3 NR D предлага високо ниво на защита срещу фин прах и частици. Особено забележителен е вентилът за издишване CoolMAX за удобно дишане. Маската е с EN клас на защита FFP3, предлага се в универсален размер и е подходяща за хора, които носят очила. Каишката за глава VarioFLEX осигурява прилягане без натиск.

Предимства на продукта Респираторната маска Dräger X-plore 1730 CV FFP3 NR D предлага различни предимства за потребителя. Ето някои изброени: Висока защита: Маската отговаря на EN клас на защита FFP3 с ефективност на разделяне от 99% и следователно предлага високо ниво на защита срещу фин прах, твърди и течни частици и аерозоли. Клапа за издишване CoolMAX: Клапата позволява по-лесно дишане чрез отстраняване на топлия и влажен издишан въздух. Това гарантира по-удобно изживяване при носене, особено при продължителна употреба. Влагоотблъскващ: Вътрешният полар на маската е влагоотблъскващ, което осигурява сухо и удобно изживяване при носене. Ниско съпротивление при дишане: филтърният материал CoolSAFE осигурява ниско съпротивление при дишане, което допринася за по-голям комфорт. VarioFLEX лента за глава: Гъвкавата лента за глава позволява прилягане без натиск, дори при различни размери на главата. Това осигурява допълнителен комфорт и по-добро прилягане. Подходяща за очила: Маската е подходяща и за хора, които носят очила, тъй като има щипка за нос и вътрешни подложки за нос, които осигуряват оптимална опора и по-добро уплътнение. Тест за прах от доломит: Маската е преминала теста за прах от доломит, което означава, че осигурява постоянна работа на филтъра дори когато е изложена на силен прах. Полумаска за еднократна употреба: Dräger X-plore 1730 CV FFP3 NR D е полумаска за еднократна употреба, която трябва да се изхвърли след еднократна употреба. Това гарантира постоянна висока производителност на филтъра и хигиена. Респираторната маска Dräger X-plore 1730 CV FFP3 NR D предлага най-високо ниво на защита и комфорт за потребителя, което я прави идеален избор за различни работни области и приложения.

Области на приложение:

Dräger X-plore 1730 CV FFP3 NR D е висококачествена полумаска за еднократна употреба, която може да се използва в различни работни зони. Някои области на приложение и приложения са изброени тук:

Конструкция: Защита срещу фин прах и частици, например при шлайфане, рязане или пробиване на материали като бетон или дърво

Обработка на метали: Защита срещу фин прах и частици, както и аерозоли, например при заваряване, шлифоване или рязане на метали

Химическа промишленост: Защита срещу фини частици и аерозоли, например при работа с химикали или боядисване

Здравеопазване: Защита срещу пренасяни по въздуха патогени и фини частици, например в болници, лечебни заведения или лаборатории

Селско стопанство: Защита срещу фин прах и частици, например при работа с торове или пестициди

Хранителна промишленост: Защита срещу фини частици и аерозоли, например при работа с брашно или подправки

Като цяло Dräger X-plore 1730 CV FFP3 NR D е подходящ за всички работни зони, където се изисква защита срещу фин прах, твърди и течни частици и аерозоли. Маската е особено удобна за носене и предлага приятно изживяване при носене благодарение на вентила за издишване CoolMAX и влагоотблъскващия вътрешен полар.

Ефективна защита срещу фин прах и вируси В обобщение, Dräger С вентила за издишване CoolMAX, влагоотблъскващия вътрешен полар, лентата за глава VarioFLEX и удобството на очилата, той е особено подходящ за дълги периоди на носене.