Комплект химически Dräger X-plore 3300 М+ ABEK1HgP3

Продукти
0,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплект химически Dräger X-plore 3300 М+ ABEK1HgP3

Артикул № R57794

Комплектът за химически работници Dräger X-plore® 3300 е перфектната защита за вашите дихателни пътища, когато трябва да работите с химикали. Полумаската се предлага в размери S, M и L и е оборудвана с два комбинирани филтъра A1B1E1K1 Hg P3. В сравнение с комплектите за бояджии и занаятчии, филтрите са уникалното предимство на комплекта и са ефективни срещу различни вредни вещества, газове и изпарения.

Комбинираният филтър на X-plore® 3300 предлага цялостна защита срещу химикали. Буквите A1, B1, E1, K1 и Hg представляват различните видове замърсители, срещу които филтърът е ефективен: органични и неорганични газове и пари, серен диоксид, хлороводород, амоняк и живачни пари. P3 означава, че филтърът е ефективен и срещу частици във въздуха, които са по-малки от 0,3 микрометра и следователно предлага най-високо ниво на FFP защита.

Благодарение на резервните филтри за многократна употреба, X-plore® 3300 е не само по-икономичен, но и по-екологичен от маските за фин прах за еднократна употреба. Dräger взе под внимание и хората, които носят очила - маската е съвместима с коригиращи и защитни очила. Гъвкавата лента на паяка за глава FlexiFit също обещава най-добрия комфорт при носене за безболезнена употреба с едно движение. Освен това имате избор между три размера, за да можете идеално да адаптирате полумаската към вашата лична обиколка на главата.

За почистване и дезинфекция на нашите маски препоръчваме да използвате нашите почистващи кърпички DAISYquick. Хартиените кърпи, напоени с почистващи препарати, са идеални за бързо, хигиенично почистване между тях.

Вземете сега комплекта Dräger X-plore® 3300 за химически работници и се предпазете ефективно от опасни химикали по време на работа. Поръчайте лесно и удобно в нашия онлайн магазин.

Филтърна връзка: байонет филтър Тип филтър: газ, частици, частици + газ Маска: полумаска Клас на защита: A1, B1, E1, Hg, K1, P3 Страна на произход: DE Клапан: да Опаковъчна единица: 1 Предимства на продукта

Подходящ за хора, които носят очила и предпазни очила Особено когато се работи с опасни химикали, не само дихателните пътища трябва да бъдат адекватно защитени. Трябва също така да предпазите очите си от течности, частици и дразнещи газове с предпазни очила. X-plore® 3300 е оптимизиран за комбинация както със защитни очила, така и с коригиращи очила за хора с лошо зрение.

Резервните филтри удължават експлоатационния живот Ако ефективността на филтъра на Dräger X-plore® 3300 намалее, не е необходимо да сменяте цялата маска. В името на околната среда и портфейла ви е достатъчно да смените резервните филтри. Друго предимство: В нашия онлайн магазин ще намерите множество други филтри с нашата стандартизирана байонетна връзка, така че да можете да конвертирате маска за много различни приложения.

Разширена защита на филтъра срещу газове, пари и частици С резервните филтри, включени в комплекта за химически работници, вие сте подготвени за широка гама от опасни вещества. Без значение дали боядисвате и покривате, боравите с торове и пестициди или изхвърляте химически отпадъци: Dräger X-plore® 3300 предпазва дихателните ви пътища свободни от вредни нашественици.

Области на приложение:

Работа с химикали като хлор, киселини или основи

Висока концентрация на прах, причинена от смилане, смилане или сушене

Работа с биологични материали, с бактерии или вируси

Лабораторна работа

Премахване на мухъл

Градинарство четири икони за използване на комплекта химически работници X-plore 3300 защита срещу Смоли и лепила гранит, гипс, варовик,

Прахове: цимент, камък и бетон, дърво, брашно, же

Терпентин, разтворители, вещества, съдържащи разтворители целулоза

Хлор, хлороводород, серен диоксид, сероводород

Ръжда, алуминиеви оксиди

Лакова боя, емайл лак, маслен лак

Разредител тамян

Бои на водна/прахова основа, бои и лакове, антиобрастна обвивка

Дим от заваряване (нелегиран, високолегиран и цинк)

Бензен и амоняк

Стъклени и минерални влакна Кобалтов и берилиев прах

Пестициди и инсектициди

Препарати за растителна защита на водна основа

Прахообразни торове