Комплект боядисване Dräger X-plore 3300 М+ A2 P3 R D

Продукти
0,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплект боядисване Dräger X-plore 3300 М+ A2 P3 R D

Артикул № R57793

Комплектът пръскачка за боя Dräger X-plore® 3300 е идеалният избор за всеки, който търси надеждна защита на дихателните пътища при пръскане с боя. Комплектът съдържа полумаска в размер S, M или L, както и два комбинирани филтъра A2P3, които ви предлагат отлична защита срещу замърсители, създадени по време на боядисване.

Едно от големите предимства на комплекта за боядисване Dräger X-plore® 3300 е, че е по-икономичен и по-устойчив от маските за фин прах за еднократна употреба. Полумаската и резервните филтри са за многократна употреба. Това спестява пари и същевременно защитава околната среда. Можете също така да комбинирате същата маска с други филтри, за да я адаптирате за други приложения с по-опасни вещества. Например вижте нашия комплект за химически работници, който съдържа газов филтър ABEK1Hg и филтър за частици P3.

Комплектът е подходящ и за хора, които носят очила. Полумаската е съвместима с коригиращи очила и защитни очила и по този начин осигурява надеждна защита дори за хора със зрителни увреждания. Клапата за издишване, тествана по най-високите стандарти, осигурява ниско съпротивление, така че дори по-дългите операции с X-plore® 3300 да протичат гладко.

За почистване и дезинфекция на нашите маски препоръчваме да използвате нашите почистващи кърпички DAISYquick. Хартиените кърпи, напоени с почистващи препарати, са идеални за бързо, хигиенично почистване между тях.

Освен че е за многократна употреба, комплектът боя X-plore® 3300 е много издръжлив и здрав, така че със сигурност ще му се наслаждавате дълго време. Купете перфектната комбинация от полумаска Dräger и резервни филтри за бояджии директно от производителя в онлайн магазина и се възползвайте от нашите ниски цени и бързи срокове за доставка.

Филтърна връзка: байонет филтър Тип филтър: газ, частици, частици + газ Маска: полумаска Клас на защита: A2, P3 Страна на произход: DE Клапан: да Опаковъчна единица: 1 Предимства на продукта

Оптимизиран за носещи очила и предпазни очила Предпазните очила са особено важни при боядисване, тъй като предпазват очите от токсични изпарения от боята. Такива изпарения от боя могат да причинят дразнене на очите и дори трайно увреждане на очите, ако бъдат изложени на тях твърде дълго. Ето защо Dräger X-plore® 3300, със своите удобни за ушите каишки, е проектиран да се комбинира с предпазни или коригиращи очила.

Филтри за многократна употреба за повече устойчивост В сравнение с маските за прах за еднократна употреба, инвестицията в Dräger Гъвкава защита на филтъра A2P3 Газовият филтър от клас A2 филтрира органични газове и изпарения, докато филтърът за твърди частици P3 предлага най-високо ниво на защита и може да блокира 99 процента от частиците с диаметър от 0,3 микрометра или по-голям.

Области на приложение:

Боядисване с токсични изпарения

Работа в затворени помещения

Шлайфане и премахване на боя

Работа в зони с високо ниво на прах

Работете в помещения с недостатъчна вентилация

Работа с вредни химикали

Лакова боя, емайл лак, маслен лак

Смоли и лепила

Гранит, мазилка, варовик

Прахове: цимент, камък и бетон, дърво, брашно, желязо, стомана (високо легирана)

Оцетна киселина, циановодород GfK, силикон, пълнител формалдехид

Дим от заваряване (нелегиран, високолегиран и цинк)

Терпентин, разтворители, вещества, съдържащи разтворители

Хлор, хлороводород, серен диоксид, сероводород

Ръжда, алуминиеви оксиди

Пестициди и инсектициди

Бензен и амоняк

Бои на водна/прахова основа, бои и лакове, антиобрастна обвивка

Дим от заваряване (нелегиран, високолегиран и цинк)

Дим, тамян

Стъклени и минерални влакна

Стъклена вата Кобалтов и берилиев прах

Разредител

Препарати за растителна защита на водна основа

Прахообразни торове