Занаятчийски комплект прах Dräger X-plore 3500 M+ Pure P3

Продукти
0,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплект прах Dräger X-plore 3500 M+ Pure P3

Dräger Маската се предлага в размери S, M или L за плътно прилягане и се доставя с два филтъра за частици Pure P3. Филтрите предпазват от твърд и течен прах, дим и аерозоли и филтрират 99 процента от частиците във въздуха с размер до 0,6 µm.

Особеност на маската е, че е подходяща за хора, които носят очила - лесно може да се използва с коригиращи очила или предпазни очила. Благодарение на регулируемите еластични презрамки, маската приляга удобно и е много удобна за носене, а клапата за издишване улеснява дишането. Чрез просто отваряне на закопчалката за врата можете да свалите маската, дори без да сваляте каска или друго защитно облекло.

Като маска за многократна употреба, Dräger X-plore® 3500 се предлага с филтри за многократна употреба, които можете просто да замените, ако защитата на филтъра вече не е осигурена. Филтърът Pure P3 предпазва не само от вреден и канцерогенен прах, но и от други частици във въздуха, които могат да се появят, например по време на строителни дейности, ремонтни дейности, сондажи, градинарство или премахване на мухъл.

За почистване и дезинфекция на нашите маски препоръчваме да използвате нашите почистващи кърпички DAISYquick. Хартиените кърпи, напоени с почистващи препарати, са идеални за бързо, хигиенично почистване между тях.

Ако търсите решение за респираторна защита за хоби или работа, тогава комплектът за търговци Dräger X-plore® 3500 е точно за вас. Със своята удобна кройка и ефективна защита срещу твърди и течни частици и дим, той предлага всичко необходимо за работа. Поръчайте своя майсторски комплект сега в онлайн магазина на Dräger и разчитайте на най-високо качество директно от производителя и разнообразна гама от филтри.

Филтърна връзка: байонет филтър Тип филтър: частици Маска: полумаска Клас на защита: P3 Страна на произход: RO Клапан: да Опаковъчна единица: 1 Банер трима мъже на работа с 3500 полумаска Предимства на продукта

Респираторната маска Dräger X-plore® 3500 предлага удобно и сигурно уплътнение благодарение на регулируемите си еластични презрамки. Версиите с различни размери в S, M и L позволяват допълнителна индивидуална настройка.Това ги прави идеалният избор за по-дълги периоди на употреба в тежки работни среди.

Ефективна защита срещу твърди и течни вещества Филтърът за частици Pure P3, който доставяме с маската, предлага ефективна защита срещу прах, дим и аерозоли. Той филтрира 99 процента от твърди и течни частици във въздуха до размер от 0,6 µm и може да издържи 30 пъти над граничната стойност на работното място.

Лесен за използване и почистване Респираторната маска Dräger X-plore® 3500 се сваля лесно чрез отваряне на врата, без да се налага да сваляте каската или друго защитно облекло. Можете да смените резервните филтри за многократна употреба, когато защитата на филтъра изчезне. Маската също е лесна за почистване и за многократна употреба.

Области на приложение:

СМР/изграждане на гипсокартон

Прах / ремонтни работи

Разрушителна/ремонтна работа

Работа с трион

Сондажни работи

Градинарство запояване

Шлифовъчна работа

Премахване на мухъл

Дограма Изграждане на лодка

Заваръчни работи (високосплавен материал) четири икони за използване на комплекта X-plore 3500 craftsman защита срещу

Гранит, мазилка, варовик GfK, силикон, пълнител

Прахове: цимент, камък и бетон, дърво, брашно, желязо, стомана (високо легирана) ръжда

Бои и лакове на водна/прахова основа

Дим от заваряване (нелегиран, високолегиран и цинк)

Стъклени и минерални влакна

Кобалтов и берилиев прах

Стъклена вата

Препарати за растителна защита на водна основа