Епилатор с термична техника NO!NO! Pulsed Thermicon Technology, Трайно обезкосмяване, Златист

Продукти
209,90 лв. 119,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Епилатор с термична техника NO!NO! Pulsed Thermicon Technology, Трайно обезкосмяване

Поръчайте инструмент за епилация в голям комплект Кажете НЕ!НЕ! до досадно, обезпокоително окосмяване по тялото и лицето. С НЕ!НЕ! PRO инструмент за трайно обезкосмяване, ще почувствате нова, гладка кожа. НЕ НЕ! работи с патентованата технология Thermicon: термична техника, която нежно премахва косъма, действа чак до корена и го отслабва трайно. А след лечението? Носете НЕ!НЕ! Крем за успокояване и грижа. Гладък екип на мечтите за безупречна кожа без косми. Защо ние НЕ!НЕ! любов Без повече бръснене или кола маска. НЕ НЕ! е безболезнено, ефективно и безопасно. Идеалното и просто решение за всеки, който иска да премахне космите веднага и за дълго време. Тук можете да получите популярния инструмент в много голям комплект. За много приложения. Това означава, че множество потребители могат да използват устройството без никакви проблеми.

С време и търпение ще получите най-добрия резултат НЕ!НЕ! PRO Tool е подходящ за домашна употреба за всеки тип кожа и цвят коса. Предназначен е както за жени, така и за мъже и се използва за премахване на косми по тялото чрез редовна обработка. Постигането на резултати изисква време, търпение и редовно използване на уникалния процес на лечение. Скоростта, с която виждате резултати, зависи от вашия индивидуален модел на растеж на косата, който варира от един човек на друг.

Това, което получавате:

НЕ НЕ! PRO инструмент за обезкосмяване

1 голяма приставка за тяло

1 малка приставка за лице

голям буфер

малка четказа почистване

Успокояващ гел, 60 мл

Чанта с външен вид на кожа

Всичко с един поглед:

с дисплей

3 нива на интензивност

Технология Termicon: Изгаряне на косата, включително унищожаване на корените на косата чрез топлина предназначен за по-лесно и ефикасно премахване на космите може да се използва върху цялото тяло и лице за жени и мъже с всякакъв тип кожа и коса синята светлина прави зоната, която ще се третира, по-лесна за видимост

Пластмасовата защита изправя косата преди да бъде унищожена и осигурява възможност за гледане

Приложение Изберете малка приставка за лицето, голяма приставка за тялото Изберете интензивност в зависимост от типа коса Съвет: започнете с най-ниската настройка и я увеличете, ако кожата я понася добре Обърнете внимание на контролния дисплей на LCD дисплея Плъзнете върху участъка от кожата, който ще се третира, с лек натиск и отстранете завинаги космите с НЕ!НЕ! Докоснете приставката изцяло до кожата За перфектен и нежен завършек използвайте включения тампон/буфер след всяко третиране за последващо лечение НЕ!НЕ! Нанесете Smooth After Treatment Cream или свой собствен овлажняващ лосион без алкохол

Добре е да се знае Усещате ли специална миризма по време на лечението? НЕ НЕ! използва Thermicon, базирана на топлина технология, която изпива косата. Миризмата на изгоряла коса показва, че НЕ!НЕ! свърши работата си успешно. С напредването на лечението по-малко косми израстват отново и миризмата става по-слаба. Съвет: Включеният крем може да прикрие миризмата. Още съвети и информация за НЕ!НЕ! Инструментът може да бъде намерен в секцията „Въпроси и отговори“ и в инструкциите за работа.

Купи на изплащане