Работен гащеризон VELTUFF Teamline BS3132, Сив

Продукти
179,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Работен гащеризон VELTUFF Teamline BS3132, Сив

Оригиналният гащеризон VELTUFF® Teamline е работен гащеризон с лигавник и презрамки. Закопчаващите се презрамки са регулируеми за сигурно и удобно прилягане, а гърбът е еластичен. Голямата предна чанта също се възползва от джобове за писалка и джоб за мобилен телефон, а след това имаме допълнителни джобове в секцията „панталон“, с джобове на бедрата, задни джобове, джоб за товар на левия крак и джоб за инструменти на десния крак. Този лигавник и презрамка се възползва и от торбичките за наколенки с горно зареждане. Ние използваме двоен шев и троен шев на ключови точки на напрежение, за да гарантираме, че продуктът е много издръжлив. Характеристика:

Регулируеми презрамки Голяма предна запечатваща се торбичка Мобилен джоб на гърдите Джобове за химикалки на гърдите Джобове на бедрата Задни джобове Карго джоб на левия крак Джоб за инструменти на десния крак Джобове за наколенки с горно зареждане Еластичен гръб Копчета за регулиране на талията Двойни и тройни шевове.

Плат: 100% памук. Грижи за пране: Ръчно или машинно пране (макс. 60°C) Не се избелва, Ниска сушилня 2 точки желязо. Може да се почиства на химическо чистене.

Размер: 56R и други

Купи на изплащане