Стек Грил на газ Tepro Toronto, 800 ° C, Керамичната инфрачервена горелка, Дренажна система, Неръждаема стомана

Продукти
319,90 лв. 199,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Стек Грил на газ Tepro Toronto
 
     Специални функции:
  • Двустенен корпус от неръждаема стомана,
  • Керамична инфрачервена горелка,
  • Подвижни релси за скара за лесно почистване на вътрешността,
  • Дренажна система
  • Интегрирана система за събиране на мазнини с издърпваща се тава за събиране на мазнини
  • Неръждаема стомана
 
    Газов грил Торонто с прибл. 23 см х 56 см х 40,5 см (Ш х Д х В) и тегло 11,88 кг нето е перфектният инструмент за всеки перфекционист на барбекюто и изтънчени кулинарни ценители.
Благодарение на керамичната инфрачервена горелка с 3 kW, нашата газова скара ще достигне работна температура от прибл. 90–120 секунди. 800° C.
    Със своята здрава и висококачествена конструкция и постоянно последователни топлинни характеристики, всеки любител на барбекю ще се наслаждава на тоалетната пържола грил в дългосрочен план. Най-добрите топлинни скари са новата тенденция на пазара на грил и перфектният инструмент за всички кулинарни перфекционисти на скара.
     След изпичане вътрешността на скарата се почиства бързо и ефикасно благодарение на интелигентната си система за оттичане на мазнини с чекмедже за мазнина и подвижните релси на скарата
    Благодарение на здравата и висококачествена конструкция и постоянната топлинна производителност, всеки любител на барбекюто ще се забавлява много на скара за стек Toronto за дълго време.
    В допълнение към перфектната пържола, двете включени решетки за готвене и тави за скара приготвят и други разнообразни ястия като пица, зеленчуци на скара или риба.
     Суровото месо се поставя директно под източника на топлина за кратко време. Този карамелизира месото и създава вкусна и хрупкава коричка. След изпичането пържолата се поставя в купата на грила и се избутва в долната част на охладителя на скарата. Там месото внимателно следва няколко минути. До желания Гарпункт такъв. B. Добре направен, среден или рядък, в идеалния случай, термометър за скара може да се използва, за да помогне. В допълнение към перфектната пържола успяват с двете включени грил и скара, други разнообразни ястия като пица, зеленчуци на скара или риба. За кулинарното творчество няма ограничения.
 
 
 
Купи на изплащане