Безжична оптична мишка LOGITECH M171, USB , 10 m, Червен

Продукти
29,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Безжична мишка Logitech M171

Само червен цвят

С мишката Logitech M171 се наслаждавайте на надеждността на кабелно устройство, съчетано със свободата и удобството на безжична връзка с обхват до 10 метра, благодарение на 2.4GHz безжичната технология на Logitech. Достъпен и лесен за използване, просто свържете безжичния нано приемник към USB порт, за да използвате мишката.
Животът на батерията на мишката може да работи до 12 месеца.

 
НАДЕЖНО 2.4 GHZ ВРЪЗКА

 Надеждна безжична връзка на разстояние до 10 метра. Без забавяне или загуба на връзка можете да работите и да играете с увереност.

Тестван на 10 метра, обхватът на безжичната връзка може да варира леко в зависимост от вашия компютър и околната среда.

 
Работете една година, без да се налага да сменяте батериите. За да спестите енергия от батерията, когато не използвате мишката, използвайте бутона за захранване.

Животът на батерията може да варира леко в зависимост от вашия компютър и условията на използване на мишката.

 
МОНТАЖНО СВЪРЗВАНЕ

Безжичните мишки M171 са наистина готови за употреба. Поставете приемника в USB порт на вашия компютър и можете да започнете да го използвате. Не е необходимо да сдвоявате мишката или да изтегляте софтуер, за да я използвате.

 
КОМФОРТИРАН И МОБИЛЕН

Формата на мишката следва формата на ръката ви за часове комфорт. Многостранната форма и функцията за преназначаване на десния и левия бутон правят мишката M171 идеален продукт, независимо дали е дясна или лява.

 
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

    Тип връзка: безжична 2.4 GHz
    Безжичен обхват: 10 m
    Батерия: 1 AA (доставя се)