Бездимно барбекю на въглища Open BBQ Season , С активна вентилация, Преносимо, Неръждаема стомана, Ф=35см, Червен

Продукти
159,90 лв. 99,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тестов продукт! 1година ГАРАНЦИЯ!

Бездимно, преносимо барбекю/скара с активна вентилация Open BBQ Season

Регулируем вентилатор за лесен контрол на топлината. Въздухът се вентилира като се управлява от въртящо се копче. За вентилацията се използват батерии.Работи с батерии 4бр. x AA по 1,5 волта.

Бързо се запалва и не дими.
Металът отвън е с перфорации, за да не става горещ и може така лесно да се пренася. Купата отвътре, в която се събира цялата течност и мазнина от храната се изважда и измива много лесно.
Съдчето за въглища също е с перфорации за добра вентилация, като пропуска много малко въглищен прах в съда.
Включва инструкции.
Начин на употреба : слагате въглищата в малкия съд специален за него. Слагате на основата, върху която се слага съда с въглищата гориво за палене на въглища или паста за разпалване (ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА БЕНЗИН!).
Накрая затваряте съда с решетката, върху която поставяте месото и зеленчуците. Включвате вентилатора на максималното чрез пълно завъртане на копчето до максимум.
Така мазнината, която пада няма да падне върху въглищата, а ще капе в самия съд на барбекюто. После много лесно може да се отвори, да се извадят частите/ съдчетата в барбекюто и да се измият.
Бърз старт от активна вентилация - в рамките на няколко минути. Регулируем вентилатор за лесен контрол на температурата.
Компактното барбекю е с лесно и бързо регулиране на температурата и степените благодарение на вградения си вентилатор, задвижван от батерии. Външно уредът не се нагрява заради начина на изработване на двойните стени - това позволява да бъде преместен дори по време на работа.Не дими и е подходящ за печене дори в затворени помещения.Изключително лесен за почистване и поддръжка. Има възможност за пълно разглобяване - скарата и стоманената вътрешна кутия са подходящи за почистване в миялна машина. Препоръчва се за използване със специалните дървени въглища и гел за разпалване
Забележка: Не работи на ток и батериите не захранват уреда като скара, те са за вентилацията само!
Размери: 35 х 24 cm
Изработен изцяло от неръждаема стомана.
Работи с дървени въглища.
Продават се в оригиналната си кутия, упътвания за работа и чанта за лесен и удобен пренос.

Видео:   https://bauhaus.bg/bezdimen-grill-kingstone-easy-32