Вертикална, безкабелна прахосмукачка Philips SpeedPro Max FC6812, 360° дюза за всмукване, PowerBlade цифров мотор, PowerCyclone 8, LED светлини, Цифров дисплей, 18 V литиево-йонна батерия, Cребрист/Черeн

Продукти
790,00 лв. 299,99 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Продуктът е разопакован, 1 година гаранция!

Вертикална, безкабелна прахосмукачка Philips SpeedPro Max FC6812

360-градусова дюза за всмукване
18 V, Време на работа до 45 мин.
2-в-1: вакуумно и ръчно
360 ° всмукателна дюза улавя прах и мръсотия по-бързо при всеки ход, дори назад и срещу ръбове, за да направи всеки ход да се брои.
   Дигиталният мотор PowerBlade създава висок въздушен поток (> 1000 л / мин)
Дигиталният мотор PowerBlade създава висок въздушен поток (> 1000 л / мин)
PowerBlade е цифров мотор, проектиран за ненадмината, висока скорост на въздуха (> 1000 л / мин), която произвежда 360 градуса всмукване на дюзата.
    PowerCyclone 8 - нашата най-мощна безторба технология
    Технологията PowerCyclone 8 - най-добрата ни технология за вакуумно почистване без торби, сега в безжична прахосмукачка, за да поддържате по-силно засмукване за по-дълго време.
    Високоефективните 18 V литиево-йонни батерии осигуряват до 45 минути Еко време за управление, 20 минути в нормален режим и 14 минути в режим Turbo, преди да презаредите.
    Системата от тройни филтри връща само чистия въздух обратно към двигателя, осигурявайки по-дълъг въздушен поток
    Интелигентният цифров дисплей показва скоростта и използването на батерията и ви уведомява, когато е време да почистите филтъра.
    Аксесоари са лесни за използване с едно кликване. Разглобяемото преносимо устройство прави SpeedPro Max две устройства в едно. Приставката за четка е интегрирана в тръба, така че винаги е под ръка.
        Прах, пух, косми и трохи са лесни за разпознаване и премахване с LED светлини в дюзата SpeedPro Max. LED дюзата разкрива дори скритата мръсотия.
      SpeedPro Max е гъвкав и лесен за маневриране. Кофата за прах е отгоре, което позволява по-нисък ъгъл и дори излиза напълно на пода, за да достигне под ниско обзавеждане.
    Прахта от прахосмукачката се отстранява лесно и се изпразва хигиенично, без да причинява облак от прах

 
Купи на изплащане