Електрическа самобръсначка PHILIPS S 7310/12, Li-ion, За сухо и мокро, Бяло/Син

Продукти
340,00 лв. 229,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Електрическа самобръсначка PHILIPS S 7310/12

EAN: 8710103736738

Източник на енергия AC / батерия
Технология на батерията литиево-йонна (Li-ion)
Време за зареждане 1 ч
Бързо зареждане да
Консумирана мощност (в режим на готовност) 0,15 W.
Акумулаторен да
AC входно напрежение 100-240 V.
Консумирана мощност (макс.) 5,4 W

Нашите пръстени за комфорт имат уникално покритие от хиляди прахообразни сфери, които създават мека повърхност с ниска устойчивост. Затова бръсначът се плъзга без усилие по лицето ви и намалява раздразнението, докато кожата ви остава гладка седмици наред.
Бръснещите глави DynamicFlex са подвижни в 5 посоки

Бръснещите глави DynamicFlex се движат без усилие в 5 посоки, за да следват контурите на лицето и шията за удобно бръснене.
AquaTec Wet & Dry

Изберете предпочитания тип бръснене. С уплътнението AquaTec Wet & Dry можете да изберете бързо и удобно сухо бръснене или мокро бръснене - с гел за бръснене или пяна, дори под душа.
Система остриета GentlePrecision

Специално разработената ни система за острие предпазва кожата ви и подстригва дълга, къса и плоска коса изключително близо до повърхността. Прорезите са специално проектирани, за да намерят идеалната позиция за подстригване за всяка коса, за тясно бръснене без наранявания на кожата.
Супер технология за повдигане и рязане

Бръснете по-старателно с Super Lift & Cut Action с две остриета. Първото острие повдига всеки косъм, а второто го отрязва на повърхността на кожата - за абсолютно гладки резултати.
1-степенен индикатор за ниво на батерията

Дисплеят има индикатор за ниво на батерията на 1 етап, индикатор за почистване, индикатор за ниско зареждане, индикатор за резервна глава и индикатор за заключване на пътуването.
Бръснете безжично за 50 минути

Енергоспестяващата, мощна литиево-йонна батерийна система ви предлага две удобни опции: заредете батерията за един час до 50 минути бръснене или използвайте бързо зареждане за пълно бръснене. Всички модели самобръсначки от серията Shaver от серията 7000 са проектирани да работят само в безжичен режим, за да се гарантира безопасност във мокри условия.
дълголетие

Купи на изплащане