Кростренажор Body Coach 28216, Магнитна спирачна система, 8 нива, 9-10 кг маховик, Компактен дизайн

Продукти
329,00 лв. 309,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
  • Кростренажор Body Coach 28216

EAN: 4013331282164

Елиптичен крос треньор на Body Coach 28216 с магнитна спирачна система, 8 нива, приблизително 9-10 кг маховик

Елиптичният крос тренажор е идеалното спортно оборудване за съвместно-нежни тренировки за цялото тяло и тренировки за издръжливост. Последователността на движение с елиптични движения е подобна на тичане само без ударните натоварвания върху ставите, които възникват при джогинг. С този крос треньор тренирате много части от тялото и мускулните групи едновременно. Ръцете и горната част на тялото се тренират чрез люлеещите се щанги, докато мускулите на краката се адресират чрез бягащите дъски. В зависимост от вида на тренировката, перилата могат да се използват фиксирани или подвижни. С кръстосаното обучение можете да определите частите на тялото си и да увеличите изгарянето на мазнини, за да намалите теглото.

Елиптичният крос-тренажор има конусен вал от една част и заден маховик с тегло 6 кг (приблизително 9-10 кг маховик). Магнитната спирачна система може да се регулира на 8 нива. Измерването на пулса на ръката става чрез сензори на перилата. Учебният компютър показва съответните данни на ясния дисплей, като пулс на ръцете, време, скорост, разстояние, консумация на калории и промяна на дисплея (сканиране).

Благодарение на компактния дизайн и конструктивните размери LBH 120x66x152 см, този велоергометър е идеален за фитнес тренировки на закрито.

    Елиптичен кросоувър с магнитна спирачна система
    8 нива на регулируемо съпротивление
    9-10кг маховик
    Едностепен колянов вал
    Компютърът с дисплей за импулс, време, скорост, разстояние, консумация на калории и промяна на дисплея (сканиране), изисква 2 батерии от типа AAA (не са включени)
    Поставка за смартфон или таблет

Купи на изплащане