Рафт от бамбук Kesper Regal, 3 рафта, 30 x 30 x 70 cm, Естествен

Продукти
99,90 лв. 77,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Производител: Kesper
EAN: 4000270194306
MPN: 19430
Номер на артикул: 31475
Yatego No .: 5e7ea6a02de21


     Рафт с три големи рафта
     Лесен монтаж
     Универсално приложим
     Материал: Бамбук (FSC® сертифициран, номер на лиценз FSC-C014021)
     Свободно стоящ
     Размери (Д х Ш х Г): 30 x 30 x 70 cm
     Доставка: Разглобен

 
Рафт за баня с 3 рафта, бамбук, рафт за книги KESPER е мебел, който не е толкова лесен в полските интериори, като гардероб или легло. Невъзможно е обаче да се отрече, че това е наистина полезно устройство, защото кой от нас не се уморява от липсата на място. В крайна сметка всеки от нас иска своето пространство за лични неща. За книги, бележки, документи, както и декорации, които правят една стая по-удобна. За мнозина това ще бъде рамка за снимки, за други свещи или сушени цветя, а за други елементи на изкуството или сувенири от пътуване.

Това е необходимостта от повърхност, която може да бъде удовлетворена от полицата за книги Kesper, която работи перфектно дори в скромно пространство. Това не заема много място и можете да поставите наистина голямо количество неща на рафтовете му. Той е в цвят бамбук с три удобни рафта, идеален е за банята.

Можем да го настроим във всяка стая в смесителното помещение, дори на терасата или балкона. Той е много мобилен и лек, във връзка с който можете свободно да търсите удобно парче земя. Офисът също ще работи чудесно и ние много добре знаем, че на работните места винаги има място за съхранение на документи или други неща.