Фритюрник с горещ въздух Tristar FR-6989, 3.5L, 1500W, Черен

Продукти
119,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Фритюрник с горещ въздух Tristar FR-6989

Crispy Fryer Tristar FR-6989 използва високоскоростна конвекция на въздуха, която ви позволява да печете, пържите, печете и скара без да използвате масло. Можете да използвате решетката за грил, която може да се регулира по височина за допълнителен хрупкав резултат.

Умен дизайн
Crispy Fryer Tristar е много компактен благодарение на интелигентния си дизайн. Той няма да заема твърде много място, но все пак има голям капацитет с обем 3,5 литра. Това е достатъчно, за да приготвите четири порции пържени картофи наведнъж. Можете да приготвите всякакви ястия във въздушния фритюрник чрез пържене, скара, печене или печене. Това ви позволява да приготвяте различни видове ястия: от кифли, бисквитки и рулца до пилешко месо, картофи, зеленчуци и риба.

Здрави и лесни
Контролът на фритюрника Tristar е много лесен. С помощта на два въртящи се набора за време и за температура винаги можете да намерите правилните настройки за вашето ястие. Температурата може да бъде настроена от 80 ° C до 200 ° C, а таймерът с аларма може да бъде настроен до 30 минути. Благодарение на високоскоростната конвекция на въздуха и иновативната скара за печене, ще имате най-ясните резултати без масло или само с малко масло. Следователно, той е и изключително здравословен!

Мощен и практичен
Мощният фризер Tristar Crispy има 1500 Watt мощност, така че за нула време ще бъде горещо. За допълнителна лекота на използване, фритюрникът е снабден с незалепващо покритие, така че няма да се налага да се притеснявате от изгаряне или почистване. Подвижната кошница прави още по-лесно почистването на фритюрника след употреба.

Безопасен за използване
Фризерът FR-6989 е много безопасен и за употреба. Въздушната фритюрница е снабдена със защита от прегряване, така че няма да се налага да се притеснявате от прегряване. Винаги можете безопасно да извадите кошницата, благодарение на дръжката с хладно докосване. Хрупкавата фритюрница винаги ще стои стабилно на плота ви, благодарение на крачетата без приплъзване.

Какво има в кутията:
Tristar Хрупкава фритюрница, подвижна кошница, грил плоча, инструкция за употреба

Причини да изберете фритюрника Tristar FR-6989:

    Умен дизайн, така че фритюрникът не заема твърде много място, но има голям капацитет от 3,5 литра
    Подходящ за пържене, печене, печене и скара, благодарение на високоскоростната конвекция на въздуха
    Допълнително хрупкави и хапващи дори без използването на масло, благодарение на плочата на скара
    Безопасна за употреба с хладна дръжка на допир, защита от прегряване и не-приплъзване на краката
    Лесен за управление с аналогов контролен панел с въртящи циферблати за време и температура

Купи на изплащане