Смартфон Samsung Galaxy A10, Dual Sim, 32GB, 4G, Black, Включена карта 32 GB

Продукти
320,00 лв. 199,99 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Смартфон Samsung Galaxy A10

Дисплей Infinity-V | Светла камера | Издръжлива батерия
Galaxy A10 е телефон за тези, които обичат да гледат видео, да играят видео игри, да взаимодействат със социалните мрежи или дори да правят снимки.

Можете да се потопите в съдържанието с този уникален Infinity-V дисплей, да развиете фотографските си умения и да се насладите на дълготрайна батерия без никакви притеснения.
Galaxy A10
 
Дизайн и дисплей
-
Елегантен и удобен.
- Дисплей Infinity-V.
A10
 
Камера
- Ясна и светла камера.
-
Забавни функции на камерата.
 
Удобен
- Голяма батерия.
- Подобрена памет.

- Atmos Dolby.
- Потребителски интерфейс.
- Разпознаване на лицето.
- Многостепенна сигурност.
 
Елегантен и удобен дизайн
Galaxy A10 има тънък дизайн, с дебелина само 7,9 мм, за удобно захващане. Той също така идва с 6.2-инчов HD + дисплей. Очите ви ще светят, когато видите задната светлина и трите цвята, които ще отговарят на вашия собствен стил - черно, синьо и червено.
 
По-ясно и по-ярко фотографско изживяване
Galaxy A10 ви позволява да правите по-ясни и светли снимки, независимо дали през деня, или през нощта. Предната камера с 5 MP ви позволява да създавате селфита с висока резолюция.
 
Мощност за всеки ден
Батерията с (типичен)* капацитет от 3400 mAh е достатъчна за всекидневните ви нужди. Независимо дали тече трескав обмен на съобщения с приятели, гледате нещо на живо или просто правите това, което харесвате, телефонът ви ще издържи.
 
Подобрена памет за по-добра производителност
Galaxy A10 осигурява стабилна производителност с процесор lassen-P +.
Вградената памет от 32 GB е достатъчна за любимите ви снимки, видеоклипове и файлове. Добавянето на microSD карта ще осигури вътрешна памет до 512 GB, така че ще имате повече място.
 
Dolby Atmos
Galaxy A10 с Dolby Atmos доставя обемен звук, който ви заобикаля. С чифт обикновени слушалки ще бъдете в центъра на забавлението.
 
One UI: Лесно и ефективно решение
С новия One IU ще намерите желаната настройка и ще се концентрирате по-удобно върху нея. Долната половина на екрана включва съдържание и функции, а информацията се поставя в горната й половина за по-удобна работа с една ръка. Нощният режим осигурява и по-удобна употреба преди лягане.
 
Отключете телефона си бързо и сигурно
Просто задръжте устройството пред себе си, за да отключите смартфона. Технологията за разпознаване на лица на Galaxy A10 ще ви позволи само вие да имате достъп до вашето устройство, така че вашите лични файлове няма да попаднат в чужди ръце.
Купи на изплащане