Детска кола BIG Bobby Car Classic Seablue, Дръжка за бутане, Светлосин

Продукти
174,00 лв. 124,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Детска кола BIG Bobby Car Classic Seablue

Със своята жива цветова схема и стикери , BIG Bobby Car Classic  прави очите на децата да светят. . Два различни стикера, пригодени за любимите цветове на момчетата и момичетата, могат да се използват за персонализиране на автомобила. BIG Bobby Car Classic е идеална за младши шофьори от 12 месеца нагоре, поне до 5-6 годинки.

BIG Bobby Car Classic е легендарен в своя дизайн и ненадмината, когато става дума за качество. Изпитаното и изпитано шаси на тази популярна детска кола, която остава същата от десетилетия, е проектирана така, че да отговаря перфектно на ергономичните изисквания на младшите шофьори. Четири здрави гуми, устойчиви на абразия, осигуряват отлична работа на пътя. Лесният за задържане обезопасен волан е снабден с механичен рог. В същото време, безстепенното управление на BECK BOBY CX на Ackermann дава на автомобила малък кръг на завъртане. Ремаркето в предната и задната част, както и коляно, за да се уверите, че по-високите деца могат да излязат при шофиране, добавете към функциите, които подобряват играта.

Изключителното качество на производството и ниският център на тежестта правят BIG-Bobby-Car изключително безопасно игрално средство.
Размери: 58х30х38 см.
Тегло: 4,38 кг
Цвят: светло синьо с оранжево

Снабден с удобна, дълга дръжка за бутане от родителите.

Купи на изплащане