Самобръсначка Remington HyperFlex Verso XR1390, 3 въртящи глави, Батерия, Миеща се, Черна/Сива

Продукти
140,00 лв. 99,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Самобръсначка REMINGTON XR1390

Носител на наградата RedDot 2014, новият HyperFlex Pro е най-новата иновация за бръснене на Remington. HyperFlex технология, интегрирана в най-новата самобръсначка Remington, за да улесни бръсненето. Имате аксесоар за тример за брада, за дължини между 0,4 мм и 6 мм.  Друга технология, която помага да получите безупречни резултати, е Precision Ultra, благодарение на прецизните режещи дискове и двойната посоката на дисковете. Благодарение на технологията Active Contour XL, въртящите се глави лесно се приспособяват към контура на лицето, като по този начин се избягват неприятни инциденти и риск от пропуснати зони.

Имате възможност за бързо зареждане, за спешни ситуации, само за 5 минути.

Прецизни ударни глави и глави ActiveContour XL - 50% повече контур, всяка бръснеща глава се приспособява към контурите на лицето ви Dual Track ножове, 100% водоустойчива за мокро / сухо използване, литиево захранва и акумулаторна 90 мин. Време за зареждане до 60 мин. Време за използване, LED екран и ComfortTrim -
Аксесоари :
1 x Защитен капак ;
1 х Калъф ;
1 x Поставка за зареждане ;
1 x Аксесоар за оформяне на брадата .
Със самобръсначката можете лесно да оформите брада , да се обръснете гладко и да депилирате тялото си , благодарение на допълнителната глава за бръснене , при която можете и да регулирате дължината на косъма .