Робот прахосмукачка IRobot Roomba 675, Автономност до 90мин, Черна

Продукти
800,00 лв. 449,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Робот прахосмукачка IRobot Roomba 675

Намалена! Била е показна!

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Навигация iAdapt
iAdaptе бърза система за почистване и навигация, която анализирапространств ото, с помощта на десетки сензори и в съчетание с 40предварително дефинирани движения позволява на Roomba да реагираинтелигентно на условията в помещението. Благодарение на нея роботътманеврира и почиства без забележки около мебели, както и покрай стени иъгли. Smart Teхнология
Смобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилноустройство, можете да контролирате Roomba 675 дистанционно – беззначение от времето и мястото, на което се намирате. Функции на робота, посредсвом iRobot Home:

  • Отложеният старт -Благодарение на функция за програмиране на почистването можете даизберете ден и час, в който желаете роботът да започне да почиства. Тъмнината и препятствията не пречат на Roomba, така че тя ще почисти ивъв ваше отсъствие. iRobot позволява планиране на почистването за всекиден в различно време. Можете, например, да настроите робота да почистватри пъти седмично и всяка седмица той ще се активира в посоченото време, като по този начин ще поддържа пода постоянно чист.
  • Натиснете бутона "CLEAN", за да стартирате робота по всяко време.
  • Можете да откривате робота , ако се заблуди.
  • Поддръжка на робота - Приложението ви сигнализира когато трябва да изпразнитеконтейнера , да почистите екстрактори или други части на робота. В секцияподдръжка можете да изгледате видеа за това как да поддържате роботаси.
  • Помощ -В тази секция можете да намерите отговори на често задаванивъпроси, видеа с инструкции, контакти на технически съпорт или насокикак бързо да разучите робота чрез инструкции за употреба.
  • История -Приложението пази информация за всеки един от почистващите цикли.
  • Ниво на заряд на батерията -Можете да проверите нивото на заряд на батерията.


Тристепенна почистваща система
Ненадминатото качество на почистване спрахосмукачките-роб

Докинг станция

Да

Събиране на праха

 

Обем на контейнера за прах

0.4 л

Акумулатор

 

Капацитет на акумулатора

1800 mAh

Време на работа

90 мин

Размери

 

Размери

330 x 330 x 94 мм

Тегло

3.5 кг

Купи на изплащане