GPS навигация за кемпер Garmin Camper 770 LMT-D, Черен

Продукти
860,00 лв. 599,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

GPS навигация за кемпер Garmin Camper 770 LMT-D

Разширена навигация за къмпинг ентусиасти
  • Кемпер маршрути1 и пътни предупреждения за вашия кемпер или каравана
  • Включва безплатен дигитален трафик чрез DAB, плюс безплатни услуги на живо2 като LiveTrack, информация за времето и още, използвайки Smartphone Link приложението
  • Хендсфри функциите включват Bluetooth® обаждания3, смарт известия4 и гласово активиране на навигация
  • Данни с филтър от ACSI ™, NKC ™, и MotorHomeFacts ™
  • Вграден Wi-Fi® за лесно актуализиране на картата и софтуера; без нужда от компютър

Camper 770LMT-D е навигатор за кемпер ентусиасти. Той ви позволява да се насладите на свободата на широкия път по време на пътуване с няколко полезни функции. Притежава голям, лесен за работа GPS навигатор с 6,95 ” сензорен дисплей от край до край. Той осигурява пътни предупреждения и потребителска маршрутизация1 въз основа на спецификациите на размера и теглото на вашия кемпер или каравана. Той дори включва директории за кемпери от водещи източници, като ACSI ™, NKC ™, и MHF ™. Филтър за местата за паркиране с предпочитани удобства, като електричество, душове, достъп до интернет. Той също така има профил за надморската височина и информация за милиони нови и популярни места за посещение и изследване, благодарение на нашите взаимоотношения с TripAdvisor® и Foursquare®.

Специален профил за каравани

Просто вкарайте спецификациите на вашия кемпер или каравана, и след това Camper 770LMT-D ще използват вашия кемпер профил1, за да  намери най-ефективния маршрут. Вашият маршрут ще се определя въз основа на спецификациите за височина, тегло, дължина и ширина на вашето превозно средство.

Купи на изплащане