Фритюрник Philips Airfryer HD9216/80 Daily Collection, Капацитет 0.8 кг, Технология Rapid Air, 0.8 кг, Бял

Продукти
289,90 лв. 224,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Технология Rapid Air

Използвайки технологията Rapid Air, фритюрникът циркулира горещ въздух около кошница от телени мрежи, което изисква малко или никакво масло, докато се пече или пържи. Звездовидния дизайн на дъното на фритюрника улеснява циркулацията на въздуха, като гарантира равномерно приготвяне на любимите ви храни.
   
Контрол на времето и температурата

Интегрираният таймер ви позволява да зададете време за готвене до 30 минути. Функцията за автоматично спиране включва "готов" звуков сигнал. Напълно регулируемия контрол на температурата ви позволява да зададете най-добрата температура за готвене за вашите ястия, до 200 градуса по Целзий. Насладете се на хрупкави пържени картофи, закуски, пилешко месо и много други, всички приготвени в точното време и правилната температура за най-добър резултат!
   
Многостранно готвене

Той е отличен не само за пържене: иновативният фритюрник Philips без мазнини с технологията Rapid Air ви позволява да готвите, печете и дори да печете любимите си храни, като е интегрирано решение за всички ваши ястия.
   
Уникален дизайн

Уникалният дизайн на фритюрника без мазнини, който съчетава бързата циркулация на сгряващия се въздух, звездообразният дизайн и оптималният профил на отопление ви позволяват да печете разнообразни вкусни храни по бърз, лесен и здравословен начин, без да се налага да добавяте масло.
   
Миещи се части в съдомиялна машина

Разглобяемият контейнер с незалепващ слой и кошницата с храни се мият в съдомиялната машина, което позволява бързо и лесно почистване. Фритюрник без мазнини с технологията Rapid Air намалява миризмата на пържено масло върху дрехите и в домашни условия в сравнение с обикновен фритюрник.

 

Купи на изплащане