Soundbar Lenco SB-040 BK, Bluetooth, Стенни скоби, Черен

Продукти
189,00 лв. 118,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Soundbar Lenco SB-040 BK, Bluetooth, Стенни скоби, Черен

EAN: 8711902040798

Lenco SB-040 е модерен високоговорител за звукова лента, който работи чрез Bluetooth. Има прост, модерен дизайн и страхотен звук. Работата се извършва с приложеното дистанционно управление. С Lenco SB-040 никога не е необходимо да е тихо в апартамента.

Можете лесно да свържете Lenco SB-040 към телевизор или друг аудио източник чрез AUX, HDMI или линеен вход. Веднага след като саундбарът бъде свързан, можете да се наслаждавате на музика или звука на вълнуващите си телевизионни сериали без ограничения. Обхватът на Bluetooth е средно 10 метра. Получавате ли редовно приятели на гости? Звуковата лента може да се сдвои с устройство за нула време, така че всеки да може да слуша любимите си песни на своя смартфон или таблет.

Можете да включите, поставите на пауза и да изберете предишния или следващия номер с дистанционното управление. Освен това високите и ниските тонове могат да се регулират по желание, защото някои песни просто звучат още по-добре с допълнителен бас. Дистанционното управление работи на батерии и има обхват от 6 метра.

Bluetooth с обхват от 10 метра

Дистанционно

Модерен дизайн

Включително AUX, HDMI и линеен входен кабел.

Включва Bluetooth, скоби за стена

Макс. аудио капацитет 40 W

Брой HDMI входове 1 x

Интерфейси (изход) HDMI ™

Интерфейси (вход) HDMI ™, RCA вход,

Аудио стерео (3,5 мм жак)

Цвят Черен

Широчина 856 мм

Височина 62 мм Дълбочина 70 мм

Размери (Ш x В x Д) 856 x 62 x 70 mm

Купи на изплащане