Бездимно барбекю на дървени въглища Enders Aurora, Чугунена скара, Вграден вентилатор

Продукти
189,90 лв. 89,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Бездимно барбекю на дървени въглища Enders Aurora, Чугунена скара, Вграден вентилатор

EAN: 4000591997952

Тестово барбекю!

Компактно барбекю за любители на дървени въглища

• превъзходен дизайн, удостоен с наградата Red Dot Award: Produkt Design 2017
• E-FAN BBQ технология на вентилатора – изключително тих, безстепенно регулируем и бързо привежда грила в готовност за работа.
• изключително равна конструкция (13,5 см вис.) за приятно гриловане върху масата
• равномерно разпределение на нагряването върху барбекю – скарата чак до крайните зони
• масивна, чугунена грил скара(925 см2) за специално удоволствие край барбекюто и неповторимо печене
• лесно почистване чрез изваждане на отделните части от неръждаема стомана
• отделение за въглища
• захранване чрез батерия (не е включена в доставката) както и свързване по възможност към акумулатор (свързващият кабел може да бъде доставен)
• лесно почистване чрез изваждане на отделните части от неръждаема стомана.
• комфортно носене чрез пластмасови ръкохватки
• Високачествена огледална повърхност придава на барбекюто необикновен, блестящ гланц и по този начин го превръща в стилно бижу на Вашата маса
• великолепна LED – амбиентна лампа под грила
• размер Д/Ш/В: 47/26/13,5 см

Компактното  барбекю AURORA на Enders

 То е на разположение с неповторим вкус на храна върху дървени въглища за пикник по време на път.
Радост за окото и особено удоволствие от гриловане с малко пушек – това е компактното барбекю на дървени въглища AURORA MIRROR. Той представлява настолен грил, който впечатлява със своите специални технически показатели. 

Задвижва се с батерии или с акумулатор

 Благодарение на хибридната концепция той може да бъде включен навсякъде. Технологията на вентилатора E-FAN BBQ дава възможност да се отделя малко пушек при гриловане на дървени въглища – най-после като барбекю- майстор може да участвате в разговорите на приятелите си. Акцент в гриловете  AURORA MIRROR е неговата вградена LED – амбиентна лампа, която се грижи за приятна атмосфера вечерта.

Храна с вкусно изпичане и наситен аромат 

Грилът на  дървени въглища AURORA MIRROR притежава огледална повърхност – повърхност, която блести в черно, медено или злато и по този начин се превръща в истинско бижу. Със своята плоска и компактна конструкция и вградените отвори за носене той е изключително преносим. Грилът на  дървени въглища AURORA MIRROR намира приложение на домашния балкон, на пикник или като къмпинг – грил. 

Дървените въглища се сипват в депото за въглища и се разпалват с барбекю– паста. Благодарение на вентилатора E-FAN BBQ AURORA MIRROR на Enders е готов за използване само за няколко минути и предлага, дори и в по-дългите вечери край грила, равномерно разпределение на нагряването чак до крайните зони. По отношение на на вкуса  AURORA MIRROR очарова с неизменните аромати от запечено. Те са в резултат на чудесното печене, което създава емайлираната чугунена решетка върху храната на грила.

Почистването 

Благодарение на изваждащите се елементи от неръждаема стомана почистването е песен. За пътуването има найлонова торба, която допълнително улеснява транспортирането. Подходящи за настолния грил, Enders поддържа като асортимент грил- паста и дървени въглища. В нашия магазин Вие ще намерите и висококачествени барбекю– принадлежности. При въпроси за продукта можете да се обърнете  към нас.