Епилатор PHILIPS Satinelle BRP545 и четка за лице Visapure Mini, За суха и мокра кожа

Продукти
190,00 лв. 165,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Епилатор PHILIPS Satinelle BRP545 и четка за лице Visapure

EAN: 8710103839903

268750 QVC

За гладка кожа по цялото тяло. Гладка кожа дори в трудни зони. Епилаторът Satinelle Advanced от PHILIPS е най-бързият епилатор на марката до момента и има уникални керамични пинсети, които се въртят по-бързо от всякога, надеждно улавяйки дори фини и къси косми. Затворената четка за лице е идеална като добавка за ежедневна грижа за кожата!

Епилатор Satinelle Advanced:

Лесен за употреба епилатор за крака, тяло и лице. Може да се използва мокър и сух. Безжична ергономична S-образна дръжка. Opti-light за прецизно отстраняване. Керамични пинсети изключително широк приставка за епилация. Епилационна глава от специален керамичен материал 2 нива на скорост. Брой точки за подстригване: 32 Брой дискове: 17. Напрежение: 15V / 5.4W. Окупване обработва ниво на скорост 1: 64 000 в минута. Скоростта на процесите на скубане е ниво 2: 70 400 в минута мощност. Тип батерия: литиево-йонна. Време за нанасяне: до 40 минути. Време за зареждане: акумулаторна, време за зареждане 1,5 часа

Четка за лице:

Мини четка за почистване на лице. Лесно боравене, идеално допълнение към грижата за кожата. 17 000 копринено меки четина за старателно почистена кожа. Ефективно срещу примеси. Използвайте два пъти на ден.

Мини четката за почистване на лице VisaPure Mini е съвместима с всички четки Philips VisaPure, така че четките могат да бъдат съобразени с вашия тип кожа.

 

Купи на изплащане