Предпазна врата за стълби Safety 1st door, От 73-80см, Бързо затваряне ST, Бял

Продукти
99,90 лв. 84,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Предпазна врата Safety 1st door, Бързо затваряне ST, Бял

EAN: 3220660325580

Безопасната първа врата за бързо затваряне ST за деца обезопасява вратите и стълбите за безопасен дом с малкото си дете.

Удобно - предпазната врата за деца от първото бързо затваряне ST може да бъде закрепена без пробиване или завинтване в рамката на вратата или стената. Здравата стоманена рамка осигурява пълна сигурност.

Дайте на вашия малък изследовател сигурност, за да изследва неговия свят. С предпазителите на вратата на Safety 1st родителите могат да дадат достатъчно свобода на движение във вашия дом или в дома ви, за да може вашето дете да се развива здраво.

Имате уверението, че детето ви не изследва никакви начини и стаи, където това може да бъде опасно. Тъй като стабилният Safety 1st бързо затваряне ST надеждно обезопасява вашите врати, стълби или други жилищни помещения. Новата, ергономична дръжка позволява отваряне с една ръка, дори в двете посоки. Цветен SecureTech® сигнали показва на мама и баща правилното заключване на вратата. Изключително широкият отвор на вратата може лесно да мине възрастни.

Благодарение на Safety 1st бързо затварящите се предпазители на вратата ST предпазват дори най -авантюристичните деца от падане на стълби или риск да отидат сам

Подходящ за врати с ширина от 73 до 80 см. С помощта на отделни разширения (), които не са включени в доставката) може да се разшири до максимум 136 cm.

Информация за продукта:

Подходящ от прибл. 6-24 месеца Цветните сигнали на SecureTech® показват правилното запечатване Практична скоба - без пробиване, без винт Възможно е двустранно отваряне Ергономичната дръжка позволява отваряне с една ръка Широк отвор за лесно преминаване Подходящ за отвори на врати 73-80см

Удължава се до макс 136 см с отделно налични разширения (), които не са включени в доставката)