Продукти

Общи условия за ползване

1. РЕГИСТРАЦИЯ

 За да закупите продукт от TehnoDom.net, не е необходимо да сте регистриран потребител, но е необходимо да въведете вярна, пълна и точна информация за доставката на стоката. В случай, че решите да се регистрирате, Вие носите цялата отговорност за запазване в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация, която сте публикували в профила си (адрес, телефонен номер, информация по отношение на извършените плащания по електронен път, и т.н.).

 2. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ

 Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС, освен ако не е упоменато друго. Цените са в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно адреса за доставка на поръчаните продукти, тяхното тегло и стойността им.

В случай на допусната техническа грешка в цената на някой продукт, при който тя е значително занижена или завишена, служител на фирмата ще се свърже с клиента за уточняване. Ние си запазваме правото да промени цената и да откаже изпращането на продукта, в случай, че клиентът не е съгласен да заплати реалната му стойност.

 3. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ПЛАЩАНЕ

 Поръчките към нас се правят през електронния магазин. Клиентите имат възможност да избират между следните начини за поръчка:

* Поръчка като регистриран потребител – клиентът предоставя своите данни за контакт и доставка при регистрацията и след това влиза в профила си с потребителско име и парола. Въведените данни се попълват автоматично.

* Поръчка като гост – клиентът трябва да предостави своите данни за контакт и доставка при подготвяне на поръчката. Ако всеки път прави поръчка като Гост, всеки път ще се налага да предоставя нужната информация.

При регистрация или при попълване на адрес и телефон, се уверете че предоставяте точна и пълна информация. За поръчка като регистриран потребител или гост, тя включва задълително: две имена, телефонен номер за контакт, точен адрес за доставка, ако доставката ще е до адрес. За да приключите поръчката, ще е необходимо да изберете начин на плащане и метод на доставка (до адрес или до офис на Еконт, или офис на Спиди, както и конкретен офис, в случай, че това е изборът Ви). Цената на доставката се изчислява автоматично, спрямо стойността и адреса за доставка. Ваше задължение е да осигурите присъствие на адреса за доставка в деня на доставката, да намерите време да посетите офис на Еконт, в случай, че сте пожелали доставката да стане по този начин, както и да отговаряте на предоставения телефон в рамките на този ден. 

 Поръчките се подготвят и изпращат в рамките на 2 до 3 дена, освен, ако поръчката Ви не е направена в петък след 14 часа, събота или неделя, или по време на национални празници или годишен отпуск! В случай, че срокът за обработка на пратките не може да бъде спазен по някаква причина, наш оператор ще се свърже с Вас и ще уточни възможните опции. Ако по някаква причина поръчката не може да бъде изпълнена, клиентът ще бъде уведомен при първа възможност, а ако сумата е била вече заплатена, ЦВС ЕООД ще я върне в срок от 3 работни дни по банков път. В случаи на забавяне/отхвърляне ще се свържем с Вас по телефон или ще Ви пишем на имейл.

 Обединяване на поръчки, пуснати една след друга, без изрична инструкция от страна на клиента. В случай, че пуснете повече от една поръчка и искате да заплатите една доставка или да се възползвате от безплатната доставка, която предлагаме, е абсолютно задължително да се обадите по телефон и да ни уведомите за своето желание, преди поръчките Ви да бъдат предадени на куриер. Ако не се обадите, поръчките ще бъдат изпратени с отделни доставки и съответно ще дължите сумата за доставката им.

Към пратката ще Ви бъде приложена гаранционна карта и касова бележка!

Ако получите поръчката си с Еконт, там те ще Ви издадът разписка на стойността на наложения платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който замества касовата бележка. Трябва да я прикрепите към гаранционната карта!

4. ПЛАЩАНЕ

В количката можете да видите цената на продуктите, които сте избрали, цената на доставката и крайната сума, която трябва да заплатите. Трябва да изберете и посочите удобен за Вас начин на плащане. Ние Ви даваме възможност за платите по един от изброените по-долу начини:

·        Наложен платеж (плащане на куриера при доставката) - само за доставки в рамките на България.  При избиране на тази опция, към сумата за поръчка е възможно да се добави и такса Наложен платеж, събирана от куриерските фирми Еконт или Спиди.

·        Плащане с дебитна или кредитна карта - без допълнителни такси! ВАЖНО: В случай, че се налага връщане на сумата, заплатена с кредитна / дебитна карта (например при отказана поръчка от страна на клиента, преди да е била изпратена от нас или при заплащане по грешка два пъти на една и съща поръчка), магазин TechnoDom.net възстановява сумата на клиента единствено и само под формата на ваучер за пазаруване на съответната стойност.  

·        Плащане по банков път е възможно след изрична уговорка с нас, а продуктите се изпращат след получаване на плащането по нашата сметка:

Име на банка: ОББ банк

Име на бенефициент: ЦВС ЕООД

IBAN: BG64UBBS80021074363540

BIC: UBBSBGSF

Банковите такси (включително на изпращача и получателя) трябва да се заплатят от клиента.

  ·        На изплащане с TBI Bank

·        Плащане на място  – за поръчки, които ще бъдат получени лично.

При всяка отделна поръчка ще имате възможност да изберете удобния за Вас начин на плащане. Ако имате инструкции и коментари по поръчката, има възможност да ги напишете в съответното поле.

Ако искате за поръчаните стоки да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в съответния формуляр. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

 Преди да потвърдите поръчката, прегледайте внимателно цялата информация – какво сте поръчали, адрес за доставка, начин на плащане, цени и, ако има нужда, нанесете съответните промени. След като потвърдите поръчката, тя ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. Ако имате съмнения по какъвто и да било въпрос, моля да се свържете с нас по телефон или имейл за допълнителни разяснения и консултации.  Ако все пак искате да направите промяна, моля, обадете ни се по телефон - възможно е да Ви помогнем, но само преди да сме предали пратката на куриер. Отговорност на клиента е да пуска вярна и точна информация, когато изпраща поръчките си.

 След като приключите поръчката си, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона, в случай, че такъв е предоставен и в случай, че той е точен и верен.

5. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

 В случай, че пратката Ви е предадена на куриер и Вие впоследствие решите да я откажете, откажете да я приемете от куриера или не я получите своевременно от офиса на куриера, се задължавате да заплатите разходите по доставка до Вашия адрес и обратно до адреса на TechnoDom.net. Това задължение възниква дори и в случай, че сте направили поръчка, която отговаря на условията за безплатна доставка. При основателни съмнения за злоупотреба или некоректно отношение от страна на даден клиент, Ние си запазваме правото да откаже изпълнението на поръчката, като своевременно уведоми за това лицето, направило поръчката, по имейл или телефон.

Клиентът има право да върне покупката си в рамките на 14 дни по каквато и да е причина и без да обяснява защо, получавайки пълната сума, която е заплатил. Като трябва да се свържете с нас и да ни информирате по телефона за решението си. Разходите по връщането са за Ваша сметка, дори и в случаите, когато поръчката отговаря на условията за безплатна доставка!!!  Продуктът трябва да е в същия вид, в който сте го получили, във фабричната си опаковка, без да има счупвания, следи от употреба или липси. Трябва да сложите гаранционната карта и касовата бележка!И специално да опоменете в куриерските офиси, да сложат опцията: преглед и тест!

След като сме получили от Вас стоката, ние се задължаваме да Ви изплатим сумата в рамките на 3 работни дни, по банкова сметка, която Вие ни предоставяте!

ВАЖНО е да знаете, че посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента, независимо от това дали клиента е регистриран или не, прави поръчката невалидна и тя не обвързва TechnoDom.net с изпълнение.

6. НАЛИЧНОСТ

Изрично Ви уведомяваме, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! Ако сте направили поръчка, но ни е свършила наличността, Ние си запазваме правото да Ви откажем поръчката, за което се извиняваме предварително! Ще бъдете уведомени за това по телефон или имейл.

7. РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Информация за рекламации, връщане на закупена стока и възстановяване на заплатени суми може да получите по телефона +359878568783 или като пишете на емайла ни: cvs@technodom.net

 8. ОТГОВОРНОСТ ПРИ СЧУПЕНИ / НАРАНЕНИ ПРОДУКТИ

МОЛЯ, ОТВАРЯЙТЕ ПРАТКИТЕ СИ В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРИЕРА. АКО КОНСТАТИРАТЕ ПРОБЛЕМИ С ЦЕЛОСТТА НА  ПОРЪЧКАТА, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОТВЕН ПРОТОКОЛ ЗА ЩЕТИТЕ. В противен случай от компанията не признават рекламация.

9. ГАРАНЦИЯ

Гаранция на продуктите /техника/ е 12 месеца.

Гаранцията на батерийте на всички продукти /техника / е 6 месеца.

Сервиз, на продукти с изтекла гаранция се заплаща от клиента!